SatisFACTION SKI CAMP 2015

04 March 2015
FOR ENGLISH VERSION SCROLL BELOW


Zima nám konečne dopriala a po ročnej odmlke sa opať mohol uskutočniť SatisFACTION Ski Camp 2015 v Deštnej.




Nové aj staré známe tváre odštartovali camp príchodom na hotel Alba počas celej nedele, 25. januára. A hneď v pondelok sme sa rozbehli naplno.
Park s mnohými prekážkami rôznej náročnosti a s tromi skokmi bol pripravený vrámci možností, keď na začiatku umelý sneh a ľadové platne dávali zabrať všetkým. Hneď druhý deň však začalo snežiť a my sme si mohli užiť park a aj prašánek na uzavretej zjazdovke… po kolená v snehu!







Program sme mali pestrý. Jazdili sme doobedu aj poobede, samozrejmosťou bol každý večer videocoaching. Nevynechali sme ani telocvičňu, kde sme si zahrali futbálek a poskákali na trampolíne, bazén so saunou, večerný shooting a dokonca bowling.
Jeden deň sa dokonca chalani vybrali aj na streety, no nebolo im dopriate a nakoniec jibovali funky piknikový stôl za hotelom.








Nechýbal ani poriadny progress. Každý camper sa odhodlal skúsiť nové triky, na skokoch aj railoch. Agátka sa naučila ako jazdiť na bedničkách, Bára sa zlepšila na jiboch, Lukáš vyhecoval 360 a Michal 540, len škoda tej 720, Štěpán skočil svoj prvý backflip a bratia Gábrlovci to zabíjali tak ako to vedia len oni :).



Celý camp opäť ubehol ako voda. V pamäti však určite ostanú hasičáci v závere campu... A to všetko dverami napred!


VIDEO Z CAMPU PRILOŽENÉ NIŽŠIE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


After long, one year break, winter let us organise SatisFACTION Ski Camp 2015 again in Deštné v Orlických Horách.





Campers who we already knew from previous camps but also new faces started the camp by arriving to hotel Alba at Sunday, 25th of January 2015. We started to ski at Monday. 

 Several obstacles in the snowpark had various level of the difficulty. It was prepared according to the snow conditions, artifical snow with a lot of ice is not that easy to handle. But luckily for us, it started to snow during the next day and we could enjoy snowpark but also some nice pow pow on a closed slope!





We did a couple of activities during the camp. We were skiing in the morning and in the afternoon, videocoaching included in the evening. In the gym near by, some had fun playing socer while some people learned some tricks on the trampoline. We also didn´t miss the opportunity to go so sauna and swimming pool. Tha last evening we went bowling. 
One afternoon, some guys tried to find some street spots, but they ended up jibbing a picnick table behind the hotel.






Each camper also tried a new tricks, on rails as well as kickers. Thumbs up to everyone for the progress! Agátka learned how to ride the boxes, Bára got better on the rails, Lukáš did his first 360 and Michal 540 (pity the 720 didnt work now), Štěpán did a backflip and Gábrle brothers nailed it as always :).



Again, the time was flying so fast. I hope everyone enjoyed it and we will see each other next year! 



Full photogallery by Lukyn Wagneter can be found here. 






THANKS TO MY SPONSOR

for great support!

.

FACTION Skis

.

Check more on factionskis.com.
 

©Copyright 2011 PETRA's BLOG | TNB